TV, bredband och telefoni

Beställa tjänster genom Open Universe

TrelleborgsHems fastigheter, undantaget Orkidévägen, Stationsvägen och Villavägen 11, är anslutna via fiber till Trelleborgs Stadsnät genom kommunikationsoperatören Open Universe. Där erbjuds våra hyresgäster ett öppet nät och kan själva välja den eller de tjänster som passar deras behov bäst.

All information om leverantörer och deras tjänster finner man i Open Universe portal på https://www.openuniverse.se/trelleborgsstadsnat/

Open Universe har tagit fram ett informationsblad med deras kontaktuppgifter och hur man går till väga för att beställa tjänster.

Grundutbud TV genom Open Universe

Alla våra hyresgäster hos Trelleborgs Stadsnät har ett grundutbud av kanaler som är gratis. Kanalerna är SVT1, SVT2, TV4, SVT Barn, Kunskapskanalen samt SVT24. Den kostnadsfria tjänsten heter Allente Grundpaket och finns att beställa i portalen ovan, eller på tel. 08-52508106. Efter beställningen skickas en TV-box hem till dig. Denna lånar du så länge du bor hos oss, och har ett avtal med Allente som tillhandahåller tjänsten.

 

Beställa tjänster genom Telia

Våra fastigheter på Orkidévägen, Stationsvägen och Villavägen 11 är anslutna till Telias fibernät.

Bor du på Orkidévägen så beställer du tjänster på https://www.bredbandswebben.se/, eller på tel. 020-402400.

Bor du på Stationsvägen eller Villavägen 11 så beställer du tjänster på https://www.telia.se/fiber, eller på tel. 90 200.

Grundutbud TV genom Telia

Alla våra hyresgäster hos Telia har ett grundutbud av kanaler som är gratis. Kanalerna är SVT1, SVT2, TV4, SVT Barn, Kunskapskanalen, SVT24 samt Axess TV. Grundutbudet beställs på https://www.telia.se/aktivera, eller på tel. 020-202070. TV-boxen tillhör lägenheten och finns redan där när du flyttar in.