Vi bygger och utvecklar Trelleborg

Vi satsar på att bygga fler bra, attraktiva och hållbara bostäder i Trelleborgs kommun för såväl unga som gamla. Vårt mål är att bygga 100 nya lägenheter om året, och vi har många kommande intressanta nyproduktionsprojekt planerade.

Samtidigt så satsar vi på att inreda vindsutrymmen för att skapa fler bostäder i våra befintliga fastigheter. Tillsammans med kommunen jobbar vi för att utveckla Trelleborg för att ge fler möjligheter till bra lägenheter i en härlig kommun.

Rättvist byggande

TrelleborgsHem har varit medlemmar i föreningen Rättvist byggande sedan den 30 september 2022.

Rättvist byggande är en arbetsmodell där man arbetar för att minimera risker kopplat till kriminalitet och arbetsrättsliga brister i byggprojekt. Det innebär även att man får kontroll på hela kedjan av entreprenörer och underentreprenörer, skyltar alla våra byggarbetsplatser med information om Rättvist byggande, planerar, genomför och följer upp arbetsplatskontroller och se till att samtliga avtal är uppdaterade.

 

I Smygehamn bygger vi havs- och naturnära hyresrätter i form av enplans radhus och lägenhetshus i två plan med lägenheter på båda våningarna.

Precis utanför stadskärnan lanserar vi nu vårt konceptboende Guldkanten som är ett modernt trygghetsboende med egna lägenheter för dig som är 65+ och har en aktiv livsstil.

Vesslan 6

Mitt i stadens hjärta på den välkända W-Frö tomten uppför vi nu en ny byggnad med 12 hyresrättslägenheter.

Trelleborg Övre

På bästa läge mitt i centrala Trelleborg med stadsparken som närmsta granne bygger vi 26 nya moderna bostäder med lokaler i bottenplan. 

Netzens väg Smygehamn

Vi bygger bostadsrätter i Smygehamn. Denna fantastiska idyll precis vid kusten i Trelleborgs kommun, Sveriges sydligaste samhälle. 

Prästhagen Anderslöv

I lugna och sköna Anderslöv bygger vi om och bygger nytt och skapar 57 hyresrätter i en underbar omgivning med utsikt över dammen.