Vi bygger och utvecklar Trelleborg

Vi satsar på att bygga fler bra, attraktiva och hållbara bostäder i Trelleborgs kommun för såväl unga som gamla. Vårt mål är att bygga 100 nya lägenheter om året, och vi har många kommande intressanta nyproduktionsprojekt planerade.

Samtidigt så satsar vi på att inreda vindsutrymmen för att skapa fler bostäder i våra befintliga fastigheter. Tillsammans med kommunen jobbar vi för att utveckla Trelleborg för att ge fler möjligheter till bra lägenheter i en härlig kommun.

I Smygehamn bygger vi havs- och naturnära hyresrätter i form av enplans radhus och lägenhetshus i två plan med lägenheter på båda våningarna.

Precis utanför stadskärnan lanserar vi nu vårt konceptboende Guldkanten som är ett modernt trygghetsboende med egna lägenheter för dig som är 65+ och har en aktiv livsstil.

Vesslan 6

Mitt i stadens hjärta på den välkända W-Frö tomten uppför vi nu en ny byggnad med 12 hyresrättslägenheter.

Trelleborg Övre

På bästa läge mitt i centrala Trelleborg med stadsparken som närmsta granne bygger vi 26 nya moderna bostäder med lokaler i bottenplan. 

Netzens väg Smygehamn

Vi bygger bostadsrätter i Smygehamn. Denna fantastiska idyll precis vid kusten i Trelleborgs kommun, Sveriges sydligaste samhälle. 

Prästhagen Anderslöv

I lugna och sköna Anderslöv bygger vi om och bygger nytt och skapar 57 hyresrätter i en underbar omgivning med utsikt över dammen.