Vi bygger och utvecklar Trelleborg

Vi satsar på att bygga fler bra, attraktiva och hållbara bostäder i Trelleborgs kommun för såväl unga som gamla. Vårt mål är att bygga 100 nya lägenheter om året, och vi har många kommande intressanta nyproduktionsprojekt planerade.

Samtidigt så satsar vi på att inreda vindsutrymmen för att skapa fler bostäder i våra befintliga fastigheter. Tillsammans med kommunen jobbar vi för att utveckla Trelleborg för att ge fler möjligheter till bra lägenheter i en härlig kommun.

I Smygehamn bygger vi havs- och naturnära hyresrätter i form av enplans radhus och lägenhetshus i två plan med lägenheter på båda våningarna.

Precis utanför stadskärnan lanserar vi nu vårt konceptboende Guldkanten som är ett modernt trygghetsboende med egna lägenheter för dig som är 65+ och har en aktiv livsstil.

På centralt läge i Trelleborg precis intill den lummiga Sankta Gertruds väg bygger vi ytterligare två hus i kvarteret Sparven.

Precis utanför stadskärnan bygger vi 46 hyresrätter i kv. Stuckatören. Bostadsområdet gränsar till natursköna Österlidsparken och havet och stranden ligger bara en dryg tiominuters promenad bort.

Längs med Malörtsvägen med en underbar utsikt över ängarna bygger vi fyra punkthus på fem respektive sex våningar. Lägenheterna är välutrustade, yteffektiva med en öppen planlösning.