Att söka lägenhet hos oss

TrelleborgsHems uthyrning är internetbaserad. Kommunikationen sker i första hand via e-post. För att söka en lägenhet måste du registrera dig på Boplats Syd www.boplatssyd.se .

Registrering hos Boplats Syd

För att kunna söka lediga lägenheter hos TrelleborgsHem måste du vara registrerad som bostadssökande hos Boplats Syd. Gå till www.boplatssyd.se och gör din registrering.

Boplats Syd har en årlig köavgift på 300 kr, och så snart du betalat in din första köavgift startar din kötid och gäller 12 månader framåt (köavgiften är inte per kalenderår). För varje dag du står som sökande samlar du ködagar, och dina ködagar är alltså samma som antal registrerade dagar som betalande bostadssökande i Boplats Syds kö.

När det är dags att betala nästa köperiod kommer Boplats Syd att meddela dig, så se till att de har aktuella kontaktuppgifter till dig (e-postadress och postadress) så att du inte riskerar att åka ut kön och förlora dina ködagar.

Till Boplats Syd


Bra boendemiljö - bo bra och inte trångt

​Vi lägger en stor vikt vid att våra hyresgäster ska ha en bra boendemiljö, och då är det viktigt att antalet personer som ska bo i lägenheten är rimligt i förhållande till lägenhetens storlek, skick och standard. Lägenhetens ventilation, tvättstugor, miljöhus och bla cykelförråd är anpassade efter nedan:
1 rum och kök = 1-2 personer
2 rum och kök = 1-3 personer
3 rum och kök = 1-4 personer
4 rum och kök = 1-6 personer
5 rum och kök = 1-8 personer
6 rum och kök eller större = 1-10 personer

Läs om vår uthyrningspolicy här